Mejsevej 19, 8723 Løsning, Østre Snede

Fjernvarme­installation tilbydes af specialist i energiteknik

Nye ideer?

Kunne du tænke dig at få installeret fjernvarme i dit hus, i din virksomhed eller i din boligforening, og leder du i den forbindelse efter en autoriseret VVS-installatør, der kan sikre dig en korrekt fjernvarmeinstallation? Så står jeg klar til at hjælpe dig.

Ellehammer VVS ApS har specialiseret mig inden for energiteknik, hvilket betyder, at jeg er i stand til både at installere og reparere centralvarmeanlæg, fjernvarmeanlæg og ventilationsanlæg i parcelhuse, ejendoms komplekser og fabriks bygninger.

Det kan for eksempel være i Hedensted, Horsens eller Vejle, men det kan også være i andre nærliggende områder.

Derfor skal du vælge mig til din installation

Der er mange fordele ved at vælge mig til din kommende fjernvarmeinstallation. Her kan blandt andet nævnes følgende fordele:

 • Jeg garanterer dig en autoriseret installation efter de gældende regler
 • Jeg er specialist inden for energiteknik
 • Jeg anvender altid produkter af høj kvalitet
 • Jeg tilbyder en konkurrencedygtig pris
 • Jeg er medlem af Arbejdsgivernes Garantiordning, hvilket sikrer dig økonomisk tryghed i forbindelse med installationen

Hvad koster fjernvarmeinstallation?

En fjernvarmeinstallation er en engangsudgift, hvor prisen varierer alt afhængigt af boligens størrelse. Du er velkommen til at kontakte mig for at indhente et uforpligtende tilbud herpå.

Efterfølgende vil du kunne nyde godt af billig fjernvarme, som potentielt kan give dig store besparelser på varmeregningen alt afhængigt af din nuværende varmekilde, og du får samtidig en grøn og klimavenlig løsning.

Kontakt mig for yderligere information

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du har brug for yderligere information, hvis du har nogle spørgsmål angående din kommende fjernvarmeinstallation, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Jeg installerer fjernvarme for både privatpersoner og erhvervskunder i Vejle, Horsens, Hedensted og omegn. Skal jeg også sikre dig en korrekt installation?

Lad mig kontakte dig


Hvad enten du står med en konktret VVS opgave eller blot går med overvejelserne, så kontakt mig for en uforpligtende dialog og hør nærmere, om hvordan jeg kan hjælpe dig.​

  • CVR 36918519

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top