Mejsevej 19, 8723 Løsning, Østre Snede

Jordvarme: Et miljøvenligt og prisbesparende valg

Få hjælp til en korrekt installation

Overvejer du at bruge jordvarme som varmekilde til din bolig, og søger du derfor information om fordelene herved, eller har du allerede besluttet dig, og leder du efter en autoriseret installatør, der kan foretage installationen? Uanset hvad er du kommet til det helt rette sted.

Jeg er autoriseret VVS-installatør og indehaver af Ellehammer VVS ApS, og jeg står klar til at sikre dig en korrekt installation, ligesom jeg gerne rådgiver og vejleder dig til det rette valg.

Jeg tilbyder blandt andet installation af varmepumper til jordvarme for private husejere, boligforeninger og forskellige former for virksomheder i Hedensted, Vejle, Horsens og flere andre omkringliggende områder.

Jeg tilbyder installation af anlæg på op til 2,5 kg fra Bosch. Arbejdet bliver altid udført efter de gældende regler og til konkurrencedygtige priser, og jeg er medlem af Arbejdsgivernes Garantiordning, hvilket giver dig økonomisk tryghed i forbindelse med installationen.

5 fordele ved at bruge jordvarme som varmekilde

Der er flere fordele ved at bruge jordvarme som varmekilde. Her kan blandt andet nævnes følgende:

 1. Du får en miljøvenlig varmekilde, der kan reducere dit CO2-udslip væsentligt
 2. Du får billig varme
 3. Du kan opnå store besparelser på din varmeregning
 4. Du får en varmepumpe, der stort set ikke kræver nogen vedligeholdelse andet end et årligt eftersyn
 5. Du får et støjfrit anlæg

Spar op til 60 % på din varmeregning

Du kan vælge et jordvarmeanlæg, der udnytter den oplagrede solenergi i jordens øverste lag. Uanset om du vælger sol- eller jordvarme, så har du mulighed for at spare helt op til 60 % på din varmeregning, hvis du skifter fra naturgas, olie eller fjernvarme.

Hvad koster jordvarme?

Jordvarme er som nævnt en rigtig billig varmekilde, som giver dig mulighed for at spare op til 60 % af din nuværende varmeregning.

Prisen på selve installationen afhænger blandt andet af:

 • Hvor mange meter slanger der skal graves ned på grunden
 • Hvor stort huset er
 • Hvad dine varmebehov er
 • Hvordan din bolig er isoleret

Typisk ligger prisen på mellem 100.000 kr. og 200.000 kr. for installationen, men denne udgift vil som nævnt hurtigt begynde at tjene sig selv ind i form af billigere varmeudgifter fremadrettet.

Lad mig kontakte dig


Hvad enten du står med en konktret VVS opgave eller blot går med overvejelserne, så kontakt mig for en uforpligtende dialog og hør nærmere, om hvordan jeg kan hjælpe dig.​

  • CVR 36918519

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top