Mejsevej 19, 8723 Løsning, Østre Snede

Renovering af badeværelse hos specialist​

Skal dit badeværelses renoveres, eller skal du have et nyt badeværelse? Ellehammer VVS ApS ved at badeværelset, som køkkenet, har stor betydning for beboerne i et hus. Hvor køkkenet i stigende grad er blevet et sted mennesker mødes, er badeværelset i stigende grad blevet stedet, hvor der er fokus på dig og dit velvære. Ved renovering af badeværelse kan du få vejledning og rådgivning så du kan opnå besparelser på et nyt bad.

​Derfor anses Ellehammer VVS som yderst kompetent, ikke mindst når det kommer til rådgivning. Jeg lytter til dine behov. Skal du have lagt nye fliser på badeværelset, eller skal du have en total ombygning? Jeg er med på både tendenser og trends, og der er ikke den opgave inden for udskiftning af badeværelser, som jeg ikke har styr på, hvilket kunder i Vejle, Hedensted, Horsens og omegn, i en længere årrække, har nydt godt af.

Jeg udfører badeværelsesrenoveringer i ethvert omfang

Når du har brug for en badeværelses renovering, står jeg klar til at hjælpe. Jeg hjælper både med renovering af badeværelse for private og erhverv. Har du for eksempel en etageejendom, hvor der er behov for renovering af flere badeværelser, kan jeg hjælpe med en samlet løsning.

​Jeg har mere end 15 års erfaring med at lave badeværelse. Jeg kan derfor helt sikkert hjælpe dig, når du har brug for renovering af badeværelse. Det gælder, uanset om du har et stort eller lille badeværelse. Min erfaring gør, at jeg kan finde den optimale løsning, der passer perfekt til dit badeværelse.​

Jeg står for den komplette løsning, når du skal have nyt bad

Når du skal have et nyt badeværelse, sørger jeg for en komplet løsning. Du kan overlade hele projektet til mig. Du skal ikke bekymre dig om at skulle holde styr på flere forskellige håndværkere. Jeg står for koordineringen, så du kan læne dig tilbage og lade mig stå for arbejdet.

Jeg står selvfølgelig for VVS-delen, når du skal have udført renovering af badeværelse. Til de andre opgaver har jeg kompetente samarbejdspartnere, der sørger for de resterende ting, der falder ud over VVS-faget.

Når du vælger at benytte mig, overlader du renoveringen af dit badeværelse i trygge hænder. Jeg sørger for at koordinere projektet, så dit badeværelse står klar til aftalt tid. Jeg sørger for alt det praktiske i forhold til at koordinere diverse håndværkere og skaffe de rigtige materialer.

En løsning, hvor æstetik og kvalitet er i fokus

Jeg ved, at et badeværelse både skal være praktisk, men også en flot del af indretningen. Det skal være et sted, du har lyst til at være, men hvor dine gæster også kan komme. Når du har brug for renovering af badeværelse, sørger jeg for, at du får en flot løsning, der passer til din stil.

Jeg går meget op i, at kvaliteten og det æstetiske skal gå hånd i hånd. Det gør jeg ved at tilbyde godt håndværk, hvor der er fokus på holdbare materialer og løsninger. Derudover gør jeg meget ud af finishen, der sikrer dig et flot resultat, som du vil elske.

Jeg rådgiver dig til den optimale løsning

Når du skal have et nyt badeværelse, er der mange forskellige muligheder. Det kan være svært at finde ud af, hvad der egentlig er den optimale løsning for dig. Jeg kommer dog gerne med råd og vejledning til, hvordan du får den optimale løsning, der passer til lige præcis din situation.

Vi kan tage en snak om, hvad du har brug for i forbindelse med renovering af badeværelse. Det kan være alt fra funktionalitet og materialevalg. Min erfaring inden for området gør, at jeg kan komme med et kvalificeret bud på, hvad der vil fungere bedst for dig.

​Når jeg rådgiver i forbindelse med renovering af badeværelse, tager jeg udgangspunkt i din pågældende situation. Det betyder, at jeg kigger på, hvilket badeværelse du har nu, og hvad der måske fungerer knap så godt. Ud fra dit behov og dit budget finder vi sammen frem til, hvordan du får det bedste badeværelse. Jeg kan derfor være en rigtig god sparringspartner, når du har brug for et nyt syn på, hvad dine muligheder er for renovering af badeværelse.

Garanti for kvalitet ved renovering af badeværelse

Jeg benytter kvalitets leverandører, og det er din garanti for, at dit badeværelse vil blive bygget af markedets bedste produkter, så du kan få et badeværelse, der opfylder dine højeste ønsker for et sted at være dig selv. Jeg leverer altid varen ved ombygning af badeværelse og renovering af bad. ​

Hvad koster renovering af badeværelse?

Prisen på en badeværelses renovering svinger alt efter opgavens størrelse. Har du brug for en billig løsning, kan du dog sagtens få det. Jeg står klar til at rådgive dig og komme med et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at ringe 42 28 10 66 eller skriv på info@ellehammervvs.dk for at høre mere om mine priser.

Lad mig kontakte dig


Hvad enten du står med en konktret VVS opgave eller blot går med overvejelserne, så kontakt mig for en uforpligtende dialog og hør nærmere, om hvordan jeg kan hjælpe dig.​

    • CVR 36918519

    © Copyright – All rights reserved.

    Til top